Hemnet: Femma med gavelläge mest klickad i Västernorrland

/assets/img/hemnetv46.jpg
Foto inifrån objektet på Albäcksgatan i Sundsvall. Bildkälla: Norrlandsmäklarna
 

En gavellägenhet med fem rum i Sundsvall fick flest besök på Hemnet i förra veckan, bland utannonserade bostadsrätter i Västernorrlands län. Objektet är till salu via Norrlandsmäklarna.

På Albäcksgatan i Sundsvallsstadsdelen Södermalm ligger den bostadsrätt som fick flest besök på bostadssajten Hemnet under vecka 46, i kategorin utannonserade lägenheter i Västernorrland. Försäljningsuppdrag för objektet innehas av mäklarbyrån Norrlandsmäklarna och utgångspriset är satt till 2 695 000 kronor. Avgiften till föreningen ligger på 6 081 kronor i månaden.

Bostadsrätten är belägen på en gavel på andra våningen i ett flerbostadshus från 1965 som tillhör en äkta brf med totalt 84 lägenheter. Boarean uppgår till 128 kvadratmeter fördelat på fem rum och kök, badrum, gäst-WC, samt klädkammare. Till bostadsrätten hör även en inglasad balkong.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen