Hemnet: Renoveringsobjekt mest klickade bostadsrätten i Uppsala

/assets/img/hemnet-v-39-4.png
Foto inifrån objektet på Östra Ågatan. Bildkälla: barkfeldt.com / Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
 

En lägenhet i behov av renovering i centrala Uppsala fick flest besök på Hemnet under vecka 39, bland utannonserade bostadsrätter i Uppsala län.

Förra veckans mest besökta bostadsrättsannons på Hemnets sida för Uppsala län, avser en trea med renoveringsbehov på Östra Ågatan i centrala Uppsala. 

Foto från en av objektets balkonger. Bildkälla: barkfeldt.com / Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala Foto från en av objektets balkonger. Bildkälla: barkfeldt.com / Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Lägenheten har en boarea på 80 kvadratmeter och två balkonger, den ena med utsikt över Fyrisån medan den andra vetter mot föreningens bakgård.

Av annonsen framgår också att objektet är beläget på våning tre i ett flerbostadshus från 1936 med totalt fem våningsplan. Enligt bostadssajten Booli ägs fastigheten av Brf Örnen, en äkta förening från 1935 med totalt 23 lägenheter på Vretgränd och Östra Ågatan i Uppsala.   

Inuti bostadsrätten ska “tidstypiska detaljer” finnas kvar som golv av fiskbensparkett, kökets originalstomme, skjutdörrar mellan hall och vardagsrum, samt en öppen spis.

Objektet ska vara till salu via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala, på uppdrag av flera delägare och organisationer.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen