Hemnet: Takvåning i Västerås mest klickad i Västmanland

/assets/img/hemnet-v-35-vastmanland.png
Bild från objektet på Neptungatan i Västerås. Bildkälla: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås
 

Den mest besökta bostadsrättsannonsen på Hemnet under förra veckan, bland objekt i Västmanland, avser en taklägenhet med terrass på Öster Mälarstrand i Västerås.

Högst upp på bostadssajten Hemnets Klicktoppen för vecka 35, avseende utannonserade bostadsrätter i Västmanland, hamnade en taklägenhet på Öster Mälarstrand i Västerås. Bostadsrätten finns i ett flerbostadshus från 2020 med hiss och  totalt sex våningsplan.

Objektet som är beläget på Neptungatan ska ha en egen takterrass om 22 kvadratmeter och erbjuda Mälarutsikt. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås innehar försäljningsuppdrag för det och utgångspriset är satt till 5 995 000 kronor, avgiften till föreningen ligger på 5 315 kronor i månaden. Annonsen ligger i kategorin "kommande" försäljningar.

Enligt annonsen har bostadsrätten en boarea om 91 kvadratmeter fördelat på fyra rum och takhöjden ska uppgå till över fyra meter. I lägenheten finns bland annat ett badrum och en gäst-WC och tre sovrum. Vidare ska stora fönster i kombination med en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök, bidra till ett stort ljusinsläpp.

Bostadsrättsföreningen ifråga ska vara utrustad med både gym och övernattningslägenhet. På bostadssajten Booli finns informationen att föreningen äger en fastighet med totalt 59 bostadsrättslägenheter på adresser längs Neptungatan.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen