Hemnet Västmanland: Femma i Västerås mest klickade bostadsrätten

/assets/img/hemnet-v-11-fasad.png
Objektet på Västra Bergsgatan i Västerås. Foto: SkandiaMäklarna Västerås
 

Förra veckan var det en femma i Vasastaden, Västerås, som fick flest besök på Hemnet bland annonser för bostadsrätter i Västmanlands län.

Annonsen för en bostadsrätt på Västra Bergsgatan i Stallhagen/Vasastaden, Västerås, fick flest klick på Hemnet under vecka elva. Försäljningsuppdrag för objektet innehas av SkandiaMäklarna Västerås. Utgångspriset är satt till 3 995 000 kronor och avgiften till föreningen ligger på 5 788 kronor i månaden.

Av annonsen på mäklarfirmans hemsida framgår att bostaden har fem rum och erbjuder radhuskänsla med gavelläge.

Bild inifrån objektet på Västra Bergsgatan i Västerås. Foto: SkandiaMäklarna Västerås Bild inifrån objektet på Västra Bergsgatan i Västerås. Foto: SkandiaMäklarna Västerås

Den totala boytan uppgår till 140 kvadratmeter fördelat på tre plan. På entréplan finns bland annat en hall. Planet ovanpå (mellanplanet) innefattar sådant som kök, allrum, vardagsrum, ett sovrum och en WC med tvättstugedel. Mellanplanet har också två balkonger; den ena med förmiddagssol och den andra med eftermiddagssol.

Högst upp finns ett vindsplan med två sovrum varav ett master bedroom med walk-in closet, ett allrum och en WC.

Annonsen innehåller även informationen att den som köper objektet får tillgång till innergård och att bostaden är belägen med gångavstånd till Mälaren:

“Här bor ni även lugnt och barnvänligt med egen innergård samt med promenadavstånd både till citylivet och till Mälaren med dess utbud av marina aktiviteter.”

Bostadsrättens byggår uppges vara 1987. Bostadsrättsföreningen ifråga registrerades år 1981 och har totalt 40 bostäder.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen