Hemnet: Tvåa i Sundsvall populäraste bostadsrätten i Västernorrland

/assets/img/hemnet_vasternorrland_v51.jpg
Objektet på Lysekilsvägen i Granloholm, Sundsvall. Bildkälla: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
 

Den mest klickade bostadsrättsannonsen på Hemnet under vecka 51, avseende objekt i Västernorrland, blev en annons för en tvåa vid Sticksjöns grönområde i Granloholm, Sundsvall.

En välplanerad lägenhet med fönster i två väderstreck och utsikt över ett grönområde från balkongen. Det står att läsa i annonsen för den tvårummare som fick flest klick på Hemnet i förra veckan, bland bostadsrätter i Västernorrlands län.

Lägenheten i fråga har en boarea om 74 kvadratmeter och finns på andra våningen i ett flerfamiljshus på Lysekilsvägen i Granloholm, Sundsvall, i närheten av Sticksjöns grönområde. Från bostadsområdet där huset ligger är det, enligt mäklarbyråns hemsida, cirka fyra kilometer till Sundsvalls centrum.

Objektet förmedlas av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall. Utgångspriset har satts till 695 000 kronor och månadsavgiften ligger på drygt 5 000 kronor.

Föreningen som bostadsrätten tillhör är en HSB-brf vars fastighet ska ha uppförts i början av 90-talet. Fastigheten uppges totalt inrymma 189 lägenheter varav fyra är hyresrätter. Medlemmar i föreningen får tillgång till sådant som övernattningslägenheter, bastu och motionshall. Utöver det är brf:en utrustad med både parkeringsplatser och garage.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen