Trea i Arboga mest klickade bostadsrätten i Västmanland

/assets/img/arboga_svensk_fast.jpg
Objektet till salu på på Hällbacksvägen. Bildkälla: Svensk Fastighetsförmedling Arboga
 

Bland Hemnets annonser för bostadsrätter i Västmanlands län under vecka 48, fick den för en trea med gavelläge i Arboga flest besök.

Hemnets mest besökta bostadsrättsannons under förra veckan, bland objekt i Västmanlands län, var den för en trea med gavelläge i Arboga. Objektet förmedlas av Svensk Fastighetsförmedling Arboga och är beläget på Hällbacksvägen i bostadsområdet Gullvivan. I närheten finns Arboga centrum och järnvägsstation “med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Eskilstuna och Örebro”.  

Bostadsrätten tillhör en HSB-brf från 1966 med totalt 134 lägenheter, vilken beskrivs som välskött och ska bland annat vara utrustad med fiber, övernattningsrum och bastu.

Det är en bostadsrätt med gavelläge högst upp på våning två. Boarean uppgår till 88,5 kvadratmeter och utgångspriset är satt till 650 000 kronor med en månadsavgift på 4 379 kronor. Enligt annonsen har bostadsrätten två sovrum, ett vardagsrum med balkong i väst, kök med matplats, samt badrum med tvättmaskin. Utöver det ska det även finnas ett extrarum som exempelvis kan användas som kontor.  

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen