Riksbyggen ställer om till privata visningar

/assets/img/mostphotos/496a1265.jpg
En av Riksbyggens visningslägenheter. Pressbild Riksbyggen
 

På grund av coronapandemin övergår Riksbyggen nu till att enbart erbjuda privata visningar av nya bostäder. Detta framgår av ett pressmeddelande.

I och med coronapandemin och den ökade smittspridningen har Riksbyggen valt att endast erbjuda privata visningar av sina nyproducerade bostäder. 
– Målsättningen är en fortsatt hög produktionstakt av nya bostadsrätter och vi ställer inte in utan vi ställer om. Därför övergår Riksbyggen nu till privata visningar så att alla som vill komma och titta på sin drömbostad kan göra det i lugn och ro och känna sig helt trygg, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef affärsområde bostad, i ett pressmeddelande. 


Utöver privata visningar kan även Riksbyggens kunder träffa mäklare digitalt via Skype eller Facetime. Enligt en sammanställning gjord av Bostadsrättsförmedlingen i Stockholm hade 20 procent av alla lägenheter som såldes i somras digitala visningar.


I pressmeddelandet skriver Riksbyggen även att de ska öka produktionstakten av nya bostäder med 20 procent. Det som säljer bäst är lägenheter med kort tid fram till tillträdet.
– Det finns ett stort behov av fler bostäder på marknaden, på många håll i landet råder bostadsbrist. Vi har sett en stark efterfrågan på marknaden trots coronapandemin. I tredje kvartalet ökade Riksbyggen försäljningen av bostäder med 14 procent jämfört med förra året och i juli hade vi rekordförsäljning, säger säger Tobias Dysenius.

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen