Ambassadör Fastighetsmäkleri utökar till Uppsala

/assets/img/fyrisan-uppsala.jpg
Uppsala. Foto: Mostphotos
 

Stockholmsbaserade mäklarfirman Ambassadör Fastighetsmäkleri utökar nu sin verksamhet med kontor i Uppsala. Detta enligt ett pressmeddelande.

Bostadsrättsnytt har tidigare skrivit om den nystartade mäklarfirman Ambassadör Fastighetsmäkleri med säte i Stockholm. Av ett pressmeddelande från firman framgår att de nu även öppnar kontor i Uppsala. 

Ambassadör Fastighetsmäkleri är grundat av mäklarna Per Johansson och Christian Enström som möttes år 2018 på deras tidigare arbetsplats Eklund Stockholm New York.

Deras nya mäklarfirmas koncept går bland annat ut på att inkludera allmänheten i sin verksamhet. I praktiken får den som hittar en köpare till ett objekt som förmedlas av Ambassadör Fastighetsmäkleri ta del av mäklararvodet, samma ska gäller för någon som tipsar om en person som är på väg att sälja sin bostad och firman sedan lyckas sälja objektet.   
– Mottagandet av konceptet har varit fantastiskt och folk tipsar både om säljare och köpare och vi delar med oss av arvodet och betalar ut pengar till allmänheten, säger Per Johansson i pressmeddelandet.

Där finns också ett citat av Christian Enström där han kommenterar satsningen i Uppsala: 
– Vi vill att fler ska kunna ta del av vårt ambassadörskap och ser ett stort behov på marknaden. Vi ser en väldigt stor potential i Uppsala och kommer såklart satsa stenhårt. 

 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen