Femma mest klickade bostadsrätten i Västernorrland

/assets/img/norrlandsmaklarna.jpg
Inifrån bostadsrätten till salu på Nybrogatan i Sundsvall. Bildkälla: Norrlandsmäklarna
 

Hemnets populäraste bostadsrättsannons under vecka 43, avseende objekt i Västernorrland, var den för en femma i centrala Sundsvall.

Bland Hemnets annonser för bostadsrätter i Västernorrland var det den för en femma i centrala Sundsvall som blev mest klickad under förra veckan. Lägenheten har en öppen planlösning och dess boarea uppgår till 161 kvadratmeter. 

Flera av lägenhetens rum har golv i fiskbensparkett och i anslutning till ett sovrum finns en balkong. Kök och badrum uppges vara renoverade och det ska även finnas en gäst-WC.   

Det är mäklarbyrån Norrlandsmäklarna som har försäljningsuppdraget för objektet och utgångspriset har satts till 3 995 000 kronor. Månadsavgiften till föreningen uppges ligga på 5 615 kronor.

Av mäklarbyråns hemsida framgår att bostadsrätten ligger på första våningen i en fastighet från 1928 på Nybrogatan i Sundsvall, tillhörande en bostadsförening med åtta bostadsrätter och en hyresrätt. Där står också att läsa att varje lägenhet har en egen tvättmaskin på husets vind. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen