Mest klickade bostadsrätten i Västmanland: Objekt med egen båtplats

/assets/img/klicktoppen_lansforsakringar_fast.jpg
Bostadsrätten i Mellansundet, Västerås. Bildkälla: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås
 

Hemnets mest klickade bostadsrätt i Västmanlands län under vecka 40 var ett objekt med egen båtplats i Mellansundet vid Mälaren, beläget inom Västerås kommun.

Bostadssajten Hemnets mest besökta bostadsrättsannons i Västmanlands län under förra veckan, blev den för ett objekt med egen båtplats i Mellansundet vid Mälaren. Mellansundet ligger i Kvicksund, Västerås kommun. 

Bostadsrätten säljs via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västerås. Enligt annonsen rör det sig om en trea med egen ingång och en boarea om 96 kvadratmeter, belägen på första våningen i en fastighet som sammanlagt inrymmer fem bostadsrätter. Med bostadsrätten följer även sådant som ett dubbelgarage, uteplats, en renoverad gäststuga på 33 kvadratmeter, egen båtplats och tillgång till föreningens brygga. 

Utropspriset för lägenheten har satts till 995 000 kronor, med en månadsavgift till föreningen på 3 759 kronor.   

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen