Västernorrland: Annons för tvåa i Sundsvall populärast

/assets/img/bjurfors_sundsvall.jpg
Huvudbild för bostadsrättsannonsen på Hemnet avseende tvåan på Jaktgatan 16 i Sundsvall. Bildkälla: Bjurfors
 

Hemnets mest klickade bostadsrättsannons i Västernorrlands län under vecka 35 blev den för en tvåa på Jaktgatan 16 i Sundsvall, enligt statistik från bostadssajten.

Förra veckan var det en annons för en lägenhet i Sundsvall som fick mest klick på bostadssajten Hemnet, inom kategorin bostadsrätter i Västernorrlands län. Objektet är en nyproducerad tvåa med en boarea på 72 kvadratmeter och balkong. Enligt Bjurfors hemsida ligger den på andra våningen i ett flerbostadshus och takhöjden i lägenheten uppges vara 2,6 meter. Utgångspriset är satt till 2 195 000 kronor, med en månadsavgift på 3 373 kronor.   

Bostaden är belägen vid Norra Kajen på Jaktgatan 16 i centrala Sundsvall och inflyttning är beräknad till november i år. Varje lägenhet i bostadsrättsföreningen får möjlighet till en garageplats på källarplan och utöver det har föreningen en egen bilpool med två elbilar.  

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen