Skandia sänker boräntan för två bindningstider

/assets/img/skandia.png
Skandiabankens vd Johanna Cerwall. Pressbild Skandia
 

Den 17 mars justerar Skandia ned listräntan för bolån bundna på ett och två år. Det skriver banken i ett pressmeddelande.

I ett pressmeddelande från Skandia aviserar banken att de från och med den 17 mars sänker listräntan för bolån med bindningstiderna ett och två år.

För lån bundna på ett år blir listräntan 0,05 procentenheter lägre och landar på 2,08 procent. Boräntor för lån med två års bindningstid sänks med 0,10 procentenheter ned till 2,03 procent. Justeringen ska vara den första för banken under 2021.
– Vi vill erbjuda våra kunder ett schysst bolån och sänker därför listräntan för bundna bolån på ett och två år. Vår förhoppning är att det ska ge trygghet till bostadsköpare som flyttar och till de som redan bor i sitt drömhem och endast vill flytta sitt bolån, säger Skandiabankens vd Johanna Cerwall i pressmeddelandet. 

Senaste nytt från BoPodden & BoVloggen